Huisstijl ontwerp

De huisstijl van uw bedrijf zorgt voor onderscheiding van uw concurrenten en moet natuurlijk vooral ook uw doelgroep op de juiste manier aanspreken. Het is daarom erg belangrijk om tot een goede visuele identiteit te komen. Dus het is ook zeker aan te bevelen dit aan ervaren vormgevers over te laten. Dit scheelt u veel tijd en u bent er zeker van dat de huisstijl straks de juiste visuele snaar zal raken bij uw doelgroep. De vormgevers van tidi gaan graag de uitdaging aan om een huisstijl te ontwikkelen die past bij de kernwaarden van uw bedrijf.

Allereerst verdiepen we ons in de identiteit van uw organisatie en stellen we indien nodig ook kritische vragen over het beeld dat uw doelgroep zal hebben over uw organisatie, producten of diensten. Als de strategie eenmaal bekend is gaan we aan de slag met het ontwerpen van uw huisstijl.

Als het ontwerp van uw visuele identiteit is afgerond kan deze worden doorvertaald naar de gewenste communicatiemiddelen. Zoals bijvoorbeeld briefpapier, folders, gevelbelettering, verpakkingen, website en andere (digitale) media.

Bij grotere organisaties is het ook van belang dat alle medewerkers op de hoogte worden gebracht van de nieuwe huisstijl en huisstijlregels. Naar wens wordt hiervoor dan ook een huisstijl handboek ontwikkeld, waarin exact staat beschreven op welke manier het logo gebruikt mag worden, wat het kleurgebruik is, welke lettertypen gebruikt mogen worden etc. etc.

Is uw bedrijf ook toe aan een (nieuwe) huisstijl? Neem dan vrijblijvend contact op om te sparren met één van onze vormgevers

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid