Webshop bouwen

Bij de techniek draait vooral het om snelheid, veiligheid en vindbaarheid. Onze certified PHP developers onwikkelen webshops die perfect aansluiten op ons eigen beheersysteem (CMS), maar ook in Magento. Magento is zeer uitgebreide webwinkel software en wordt wereldwijd door meer dan 200.000 webwinkels gebruikt.

Magento is "open source" software. Dit betekent dat er over de hele wereld developers dagelijks werken aan verbeteringen en veiligheid. Door het uitgebreide netwerk van developers weten we snel welke veiligheidsupdates er ontwikkeld zijn en kunnen we deze snel voor u toepassen dankzij de optionele onderhoudsovereenkomst: de Magento strippenkaart. Hiermee koopt u tegen een voordeliger tarief vooraf onderhouds- en service-uren in. Voordeliger voor u omdat wij op voorhand tijd voor u kunnen reserveren.

Veiligheid is voor webshops erg belangrijk. Graag geven we gericht advies over de keuze in Payment Service Provider, de juiste hosting voor Magento en SSL certificaten voor de optimale bescherming van de gegevens van uw klanten.

Na de oplevering kunt u zelf uw webshop gaan beheren. Producten toevoegen, aanpassen, speciale akties opzetten, de artikelgroepen beheren en veel, veel meer. Magento is zéér uitgebreide webshop software.

We helpen u na oplevering ook graag nog verder op weg met Magento door een persoonlijke training of workshop.

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid