sfeer

Website bouwen

Een professionele website laten bouwen

 

Uw website vormt het visitekaartje bij uitstek. Tegenwoordig oriënteert bijna iedereen zich eerst online voordat men contact zoekt of tot aankoop overgaat. Er bestaat veel software waarmee u in enkele stappen zelf uw eigen website kunt bouwen. Of goedkope online diensten waarmee u “even snel” een site bouwt. Voor een professionele uitstraling is dit niet de beste keuze. Laat uw website liever bouwen door een gespecialiseerd bureau: u weet dan zeker dat de website goed werkt in verschillende browsers, zoekmachine vriendelijk is opgebouwd en ook goed bereikbaar is door betrouwbare hosting.

We leveren uw website op met een eigen CMS (een Content Management Systeem waarmee u zelf de inhoud van de website kunt bijhouden).

 

Is een nieuwe maatwerk website laten bouwen niet erg duur?

 

Een website bouwen is gespecialiseerd werk, dus het kost altijd geld. Maar uw website is ook een belangrijke investering in uw bedrijf. Het zou jammer zijn wel veel geld uit te geven aan uw overige promotionele activiteiten maar te bezuinigen op uw website.

TiDi Graphics hanteert uiterst interessante tarieven voor het bouwen van uw website. Zonder in te leveren op kwaliteit en altijd opgeleverd met een CMS (Content Management Systeem) zodat u desgewenst ook zelf de site kunt onderhouden.