webdesign

Uw nieuwe website moet natuurlijk vooral uw doelgroep aanspreken én functioneel zijn. Met een duidelijke indeling en een beleving die aansluit bij uw organisatie. Voor ons betekent dit in de ontwerpfase meteen al een goed samenspel tussen onze ontwerpers, ontwikkelaars en klant. Wij luisteren in de webdesign fase goed naar uw wensen, maar stellen indien nodig graag ook een paar kritische vragen over uw doelgroep en wat er exact bereikt mag worden met de nieuwe website. Vanuit onze expertise denken we graag mee.

Met een aantal goed doordachte "call-to-actions" zorgen we ervoor dat uw website ook uw bedrijfsvoering ondersteunt. Bijvoorbeeld door een heldere optie om direct een offerte aan te vragen of contact op te nemen.

De vormgeving van de website wordt "responsive" opgezet. In de ontwerpfase wordt hier door onze vormgevers al rekening mee gehouden. Dankzij het responsive design past de website zich automatisch aan de schermgrootte van de bezoekers aan. Hierdoor wordt de website altijd optimaal getoond, dus ook op de smartphone en tablet.

Onze vormgevers gaan daarna aan de slag met de creatieve vertaling. Als het ontwerp helemaal is afgestemd, dan is de eerste fase geslaagd en kunnen onze developers aan de slag met de technische ontwikkeling van de website.

Neem vrijblijvend contact op

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid