Website laten maken

De techniek ontwikkelt zich continu. Onze certified PHP developers zijn perfect op de hoogte en zorgen ervoor dat, als u een website laat maken, deze technisch ook in goede handen is. Dus met een prima performance en goede veiligheid

Wij werken met een zelf ontwikkeld en zeer eenvoudig te gebruiken beheersysteem (CMS). Na oplevering krijgt u dus een website die door u gemakkelijk zelf beheerd kan worden. Natuurlijk helpen we u graag ook verder op weg, bijvoorbeeld door een persoonlijke instructie of workshop.

Wij werken met "closed source" software voor onze websites, wat zeker bijdraagt aan goede veiligheid van uw nieuwe website. Met meer dan 750 opgeleverde websites mogen we gerust stellen dat de ontwikkeling én de continuïteit van uw nieuwe website in goede handen is.

Uw website wordt tegenwoordig bij ons standaard "responsive" opgeleverd. Dankzij responsive design krijgen uw bezoekers een optimale gebruikerservaring op ieder apparaat. De indeling van de site wordt aangepast aan de resolutie (formaat) en de oriëntatie (horizontaal of verticaal) van het scherm waarop de site bekeken wordt.

Websites en webshops worden steeds vaker bezocht via tablets en smartphones. De kans dat uw doelgroep de website gebruikt op smartphone of tablet blijft dus toenemen. Een paar cijfers: het percentage Nederlanders met een tablet is het afgelopen jaar meer dan verdubbeld, van 13% naar 38%. Het percentage smartphonebezitters is gegroeid van 43% naar 59%

Vanaf medio april 2015 telt voor Google de "mobielvriendelijkheid" van websites ook sterk mee voor de zoekmachinepositie bij mobiele zoekopdrachten. Hier ligt dan nóg een groot voordeel van een responsive website: deze wordt door Google dus steeds beter gewaardeerd.

Uiteraard zijn losse en meer specialistische projecten ook van harte welkom.

Website laten maken? Wij gaan graag de uitdaging aan!

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid