CHRIS ROELSE RIJOPLEIDING

Chris Roelse rijopleidingen is een rijschool met ervaren en vakbekwame instructeurs
en is in heel Zeeland actief. Wij werden gevraagd om het bedrijf een geheel nieuwe identiteit mee te geven. Een opdracht die perfect bij ons past door de mooie mix van online ontwikkeling, vormgeving en belettering!

HALLO FRISSE, NIEUWE HUISSTIJL

We hebben het logo ontwikkeld en de basis gelegd voor de nieuwe huisstijl. Deze frisse nieuwe huisstijl hebben we daarna doorgevoerd voor de meest diverse uitingen: briefpapier, visitekaartjes, actieflyers, brochures en gevelbelettering. We hebben al het drukwerk verzorgd én de gevelbelettering gemonteerd. Daarnaast hebben we een brievenbusmailing verzorgd om de naamsbekendheid in de regio’s Goes en Middelburg van Chris Roelse rijopleidingen verder te boosten.

huisstijl elementen
Chris Roelse Logo
belettering

VAN GROOT TOT KLEIN SCHERM

De bestaande website was aan een complete vernieuwing toe.
De nieuwe site is responsive opgezet voor een goede weergave van groot beeldscherm tot Smartphone. Ook hebben we een speciale module ontwikkeld die het direct online aanmelden voor een (proef)les mogelijk maakt. Chris Roelse rijopleidingen heeft hierover zelf het volledige beheer via het CMS. Met de handige chatfunctie op de site is er bovenden direct contact mogelijk.

huisstijl elementen
Chris Roelse Logo
belettering

RIJDENDE VISITEKAARTJES

Ze worden zeer regelmatig gespot op de Zeeuwse wegen: de Chris Roelse lesvoertuigen in de nieuwe huisstijl!
Van concept tot productie (ontwerp, printen snijden en aanbrengen) is de belettering van het gehele wagenpark door TiDi Media verzorgd.

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookie beleid