RESPONSIVE WEBSITE VOOR OVET.

OVET is al sinds 1957 dé aangewezen partij voor opslag, overslag en bewerking van droge bulkgoederen. tidi heeft alweer járen geleden de website ontwikkeld voor OVET, maar het werd hoog tijd voor een “make-over”: een actuelere uitstraling én responsive opzet.

WEER HELEMAAL ACTUEEL

Bij de ontwikkeling hebben we actief meegeholpen met het schrijven (copywriting) en vertalen van de siteteksten en mogen we voor OVET ook verder aan de slag gaan met een ander zeer belangrijk onderdeel van de online presentatie: de vindbaarheid in zoekmachines voor de juiste doelgroep.

SUBTIELE LOGORESTYLING

Om wat beter te passen in het nieuwe sitedesign hebben we ook het bestaande OVET logo een klein beetje bij mogen schaven op ons eigen verzoek. Het aangepaste logo wordt momenteel door OVET gebruikt waar dit al mogelijk is.

MAATWERK EVENEMENTEN
MODULE

Met deze module kan OVET zelf via het website CMS ook email uitnodigingen voor speciale evenementen aanmaken en doorsturen naar de mailadressen uit een vanuit EXCEL in te lezen relatiebestand.

Via de vooraf gedefinieerde emailtemplate worden de uitnodigingen altijd correct in de OVET huisstijl verzonden. De aanmeldstatus en het volledige relatiebestand is via het CMS van de website te monitoren en ook te beheren.

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookie beleid